Hopp til hovedinnholdet

Bryllup

Hovedgården gir en flott ramme rundt din spesielle dag.

Det store hvite huset ligger helt nede i sjøkanten rett over sundet fra Langesund by, med gamle ærverdige stuer og en stor åpen hage. Vi arrangerer selskap i stuene for inntil 40 personer, og i hageteltet sommerstid for inntil 96 personer. Det er mulig å reservere hele hovedgården eksklusivt for dem som ønsker det.

Hovedgården har skjenkebevilling med alle rettigheter og står for all servering av mat og drikke. Vi tilbyr dessverre ikke overnatting, men har en samarbeidsavtale med Quality Hotel Skjærgården i Langesund. Det finnes også hytter på øya som det er mulig å leie. Vi chartrer ferje for alle våre selskaper fra Langesund sentrum eller fra hotellet. Tidspunkt for avgangene bestemmer dere selv. Hovedgården har dessverre ikke kapasitet eller tillatelse til å drive passasjerbefordring over sundet.

NB! Hovedgården har åpen sommerrestaurant fra siste uke i juni til første uke i august. Det er likevel mulig å holde bryllup ved hovedgården i denne perioden. Ta gjerne kontakt med oss direkte for slike arrangement.

 

Send en forespørsel

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.